in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2020: IMATE MOGUĆNOST DA BIRATE KADA JE U PITANJU ULAZAK U NOVU VEZU

Pred nama je jedan potpuno miran dan, planete sebi i nama daju danas oduška. Budite vredni i umereno aktivni, budite fokusirani na ono što radite, danas zaista nema potrebe za žurbom, greške će vas samo usporiti, stoga- lagano, precizno- danas je savet za sve što radite. U drugom delu dana uživajte u druženju sa dragim osobama.

Ovan

POSAO
Vaša kreativnost je naglašena. Napokon ćete u svom radnom okruženju promeniti ono što vas je kočilo da dođete do očekivanog uspeha. Prijatna iznenađenja slede.
LJUBAV
Bez obzira što privlačite pažnju suprotnog pola, shvatate da za sada niste spremni da uđete u odnos koji biste definisali vezom. Zauzeti će uživati u blizini voljene osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Potrebno je da svoju pažnju usmerite na projekte koje ste ranije isplanirali. Mnogi će od vas tražiti pomoć, ali vi treba da se usmerite na ostvarivanje ličnih ambicija.
LJUBAV
Imate potrebu da se opustite u ljubavnim vodama, ali neke spoljašnje okolnosti vam to ne dozvoljavaju. To doprinosi da se osećate nervoznijim.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO
Imate potrebu da napravite neku konkretnu promenu u svom profesionalnom životu. Trenutni aspekti govore da ste suviše lakoverni.
LJUBAV
Već izvesno vreme drugi kritikuju vaš ljubavni život. Jedan događaj će vam pomoći da sve sklopite u mozaik.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Rak

POSAO
Neke okolnosti vam napokon idu u prilog. Novi poslovi su na vidiku, ali ne zaboravite da završite ono što ste već počeli. Finansije vam se polako popravljaju.
LJUBAV
Na ljubavnom planu se mnogo toga dešava spontano. Neko koga smatrate za prijateljem ili saradnikom će u ovom periodu početi da se trudi oko vas.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Potpisivanje izvesnih ugovora ili odlazak na službeni put je sasvim moguć. Pogotovu za one koji se bave pravom ili rade u većim sistemima ili za strance.
LJUBAV
Privlačite pažnju mladolikih i komunikativnih osoba. Međutim, sve ono što vam se nudi ne održava vašu pažnju. Mogu vas privući neke nemoguće ljubavi, ali opet nećete se dugo baviti time.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
U poslednje vreme imate osećaj da ste prisiljeni da nešto radite. Potrebno je da se oslobodite tog pritiska ili da nekoga udaljite od sebe. Ne reagujte na priče koje vas okružuju.
LJUBAV
Zauzeti se mogu razočarati u plan koji partner pravi u ovom periodu. Ako želite kompromis, budite mudri i izbegnite svađu.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2020: NEMATE UTISAK DA STE ZAJEDNO, NEGO DA SVAKO IDE SVOJIM PUTEM

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. NOVEMBRA DO 6. DECEMBRA 2020: BIĆETE RASPOLOŽENI ZA LJUBAV, ALI DRUGA STRANA DRŽAĆE BLAGU DISTANCU