in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2020: EMOCIONALNA STRANA VAŠE LIČNOSTI DANAS JE POSEBNO NAGLAŠENA

Devica

Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi se desiti da budete izloženi većem radnom pritisku, jer će vam saradnici natovariti popriličnu količinu poslova. Savjetuje vam se da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer niste dužni da prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše ličnosti je i dalje naglašena.

Vaga

I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete kući. Razmišljate o ljubavi i prisjećate se nekih trenutaka sa osobama koje su odavno prestale biti dio vašeg života. Bićete u iskušenju da pokušate saznati nešto o tome gdje su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpija

Nastojte da danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski zaželjeli. Izbjegavajte mračne teme i priču o smrti, jer njome niko nije fasciniran do te mjere do koje ste vi. Ukoliko ne možete da se oduprete, pokušajte da sve priče na tu temu svedete na minimum.

Strelac

Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši saradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakv bitiniji uspijeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem ka realizaciji. Djelujete krajnje odlučno da zacrtano i ostvarite , a vrlo brzo uvidjećete i prve rezultate.

Jarac

Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim projektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodolija

Vjerovatno imate želju da sa partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak utisak. Možda partner ne dijeli vaše mišljenje pa budite malo uvđajniji. Nekad se ponašate po principu ono što hoću moram dobiti odmah , što vam i ne dolikuje. Ukoliko pokažete makar malo razumijevanja za drugu stranu, isplatiće vam se.

Ribe

 

Raspoloženi ste samo za p

 

riču o ljubavi i sve ono što je u vezi sa tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bićete skloni da ga obaspete lijepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da ukoliko imate mogućnost otputujete skupa na dan ili dva. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj, jer neće potrajati još dugo.

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH SITUACIJA ZNAJ DA TI JE BRAK GOTOV

SUDBINA I HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU SUDBINU KOJA TI JE ZAPISANA U DANU KADA SI ROĐENA