in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR 2020: OČEKUJETE VIŠE OD ONOGA ŠTO PARTNER MOŽE ILI ŽELI DA VAM PRUŽI

Vikend je pred nama, a započinje sekstilom Meseca i Neptuna, kao i trigonom Meseca i Plutona- Ovo je dan i kada prelazi u znak Blizanaca te će imati trigon sa Saturnom i Jupiterom. Komunikativni ste i željni susreta, a pošto je situacija nepovoljna za druženja, okrenite se tehnologiji i organizujte susrete na drugi način. To će vas izvući iz depresije i očaja i bićete vrlo raspoloženi i pored teške situacije, a sve zahvaljujući Uranu i znaku Vodolije! Želimo vam ugodan dan.

♈ Ovan

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

♉ Bik

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

♊ Blizanci

POSAO
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.
LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

♋ Rak

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

♌ Lav

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

♍ Devica

POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. DECEMBRA 2020. DO 3. JANUARA 2021: IZGLEDAĆE KAO DA NE DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2020: NEMA RAZLOGA DA SE PONAŠATE SUVIŠE ZAHTEVNO PRED VOLJENOM OSOBOM