in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2019-TE: ZAŠTO NE PRIUŠTITI SEBI JEDNU LIJENU SUBOTU

Poslednji januarski vikend pre nama protiče bez novih aspekata, tako da današnji dan vodite vi i vaše želje. Zašto ne priuštiti sebi jednu lenju subotu, a ukoliko niste tip koji voli da lenčari, a vi se prepustite rekreaciji koja vam prija, bilo da je u pitanju vežbanje u zatvorenom prostoru ili pak aktivna šetnja na otvorenom. Kako god da odlučite, važno je da brinete o sebi i dopustite svom telu da predahne u ovom brzom vremenu u kom živimo i priuštite mu odmor, a svakako i užitak. Želimo vam ugodan dan.

Ovan ♈


POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Bik ♉


POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Blizanci ♊


POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JANUARA DO 3. FEBRUARA 2019: PROVOKACIJE, LJUBAVNE BRIGE ZA OVE ZNAKOVE

IZABERI JEDNO OKO I SAZNAJ ŠTA TVOJA PODSVIJEST OTKRIVA O TEBI SAMOJ