in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2021: UKOLIKO PREVIŠE VERUJETE U NEČIJE REČI OČEKUJE VAS NOVI GUBITAK ILI RAZOČARENJE

♎ Vaga

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

♏ Škorpija

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

♐ Strelac

POSAO
Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate »ljubavni tempo«.
ZDRAVLJE
Dobro.

♑ Jarac

POSAO
Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

♒ Vodolija

POSAO
Neko ima dobre namere tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV
Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♓ Ribe

POSAO
Trenutni položaj Meseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete resavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše »male slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021: NALAZITE SE U VEZI KOJA NE IDE KAKO STE OČEKIVALI