in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN 2019: SVE ŠTO RADITE DANAS, RADITE SAMI

Mesec u znaku Ovna i danas, kada će napraviti i trigon sa Jupiterom, a potom i jedan kvadrat, i to sa Saturnom!

I danas važi preporuka od juče, nemojte da započinjete mnogo poslova odjednom, jer će vam se činiti da toliko toga danas možete da uradite, energija je jaka i daje vam samopouzdanje, koje ipak treba da fokusirate na par stvari koje su trenutno najpotrebnije i koje su ostale nedovršene iz ranijeg perioda.

Pre nego se bacite na posao, porazmislite o svemu i budite postupni u radu, detaljni i dosledni.
Merkur je na poslednjem stepenu Raka, sve što radite, radite sami i ne pregovarajte, jer ovo nije povoljan dan za takve stvari.

Želimo vam uspešan dan.

OVAN ♈

POSAO
Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni tbog neizvesnosti. Danas ili u najkraćem periodu vam se može posrećiti. Iskoristite dan , dobar je što se poslovnih aspekata tiče.
LJUBAV
Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi.
ZDRAVLJE
Pričuvajte se povreda i padova.

BIK ♉

POSAO
Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte da ga prokockate.
LJUBAV
Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, neko bi mogao da bude jako povređen zbog toga, možda čak i vi.
ZDRAVLJE
Loša vam je cirkulacija.

BLIZANCI ♊

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Ako ste u dugoj i lepoj vezi, ni ne razmišljajte o nikakvim avanturama, mogle bi se loše završiti
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

NEĆEŠ MU BITI JEDINA: OVO SU 3 MUŠKA ZNAKA HOROSKOPA KOJI VOLE MALO SA STRANE

ŠTA SU TI ZVIJEZDE SPREMILE ZA 27. JUN 2019: ODLIČAN DAN ZA PRODOR I STOGA OBAVEZNO ISKORISTITE OVU ENERGIJU DA SE POKAŽETE SVIMA