in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: PARTNER ĆE BITI PREDMET VAŠEG OBOŽAVANJA I DIVLJENJA

Vaga

Posao: Danas na poslu možete biti jako oprezni. Sumiraćete utiske o nekom radu i poslu koji ste završili u proteklom periodu i sa saradnicima razgovarati o tome. Oni koji su bez posla, mogu sa nekom osobom sa kojom su sarađivali razgovarati o poslu koji bi mogli pokrenuti.
Ljubav: Ljubav vam danas neće biti centar dnevnih dešavanja. Ukoliko imate partnera može se desiti da se danas zbog obaveza koje oboje imate nećete videti. Oni koji su usamljeni, mogu ponovo ostvariti kontakt sa osobom sa kojom su se nekad dopisivali a iznenada dopisivanje prekinuli.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Imaćete potrebu za komunikacijom i druženjem sa prijateljima. Uživaćete u večernjim časovima.

Škorpija

Posao: Posao vas danas može malo i namučiti, jer ćete razmišljati o potencijalnoj ponudi koju ste dobili. Bez obzira da li imate posao ili ne, ponuda koju ćete dobiti vas može pokolebati u stavu i mišljenju koje gajite prema postojećem poslu.
Ljubav: Može se desiti da partneru danas delujete dosta odsutno i nezainteresovano za njega. Ukoliko smatrate da ima potrebe objasnite mu zašto je to tako. Oni koji su usamljeni, osobi kojoj se dopadaju mogu delovati rezervisano tokom komunikacije.
Zdravlje: Današnja odsutnost može doprineti određenim povredama delova tela, zbog nepažnje.

Strelac

Posao: Danas na poslu možete praviti planove o nekim koracima koje želite da preduzmete. Želećete da čujete mišljenje drugih koje se odnosi na vaše nove ideje. Oni koji su bez posla, takođe mogu razmišljati kome da se prvo obrate tokom potrage istog.
Ljubav: Ljubavni život vam danas može biti zadovoljavajući. Bićete zadovoljni komunikacijom koju ćete imati sa svojim partnerom. Prijaće vam podrška koju vam on pruža. Oni koji su u potrazi za partnerom mogu sa prijateljima razgovarati o osobi koja im se dopala.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Vodićete računa o svom zdravlju. Razgovaraćete sa prijateljima i o preventivnim načinima za očuvanje zdravlja.

INTIMNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: DAN JE STVOREN ZA TAJNE SUSRETE I ONE RAZGOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM