in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2019: RIBE KREATIVNE, OVAN HAOTIČAN, RAK POZITIVAN

Vaga


POSAO
Naoružajte se strpljenjem i izbegnite da preuzmete bilo kakav rizik. Taktizirajte dok ne budete spremni da donesete odluku.
LJUBAV
Jedan član porodice bi mogao da vas izbaci iz takta, ali pripazite da ta situacija ne naruši i odnos koji imate sa partnerom. Slobodne Vage bi trebalo da izbace nesigurnost iz svog modela ponašanja.
ZDRAVLJE
Moguća je napetost.

Škorpija


POSAO
Što zbog iznenadnih događaja, što zbog vaše ambicije, uspećete da iskoriste novonastalu situaciju. Iznenadni susret sa jednom osobom bi mogao da vam otvori nove poslovne mogućnosti.
LJUBAV
Pratiće vas uspeh u svemu što budete radili ili organizovali sa svojim partnerom. Slobodnim Škorpijama moguće su neočekivane promene na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac


POSAO
Ako ste sebi nametnuli nerealne i prevelike ciljeve, oni bi sada mogli da se okrenu protiv vas. Ukoliko ne nađete meru i ako preterate sa radom, mogli biste imati zdravstvenih posledica.
LJUBAV
Okrenite sve na šalu ako želite da partner primeti da neke stvari treba da promeni. Slobodnim Strelčevima sledi mogućnost da ih blizak prijatelj pozove u provod.
ZDRAVLJE
Iscrpljenost vas može dovesti do zdravstvenih problema.

6 NAJBOLJIH LJUBAVNIH KOMBINACIJA U HOROSKOPU IKADA

ŽENE ROĐENE NA OVAJ DATUM SU PRAVE SREĆNICE A DA TOGA NISU NI SVESNE