in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2020: DANAS STE ZADOVOLJNI PARTNEROM, ALI…

Ovan

Vi ćete današnji dan iskoristiti za odmor. Ljuti ste na cijeli svijet i sada hoćete da tjerate inat iz samo vama znanih razloga sa svima koji vam se na bilo koji način zamjere. Ne pretjerujte. Vaša impulsivnost u ovom slučaju može samo da pogorša stvari i dovede vas u situaciju da se kasnije pitate što vam je sve to trebalo.

Bik

Još jedan dan u znaku komunikacije koja će u ovom slučaju biti malo nezgodijeg karaktera. Lako je moguće da se upustite u žučnu raspravu sa nekim neistomišljenicima, pa da pri tome uopšte ne sagledate u kojoj mjeri su vam oni zaista bliski i dragi, te kako će se ovakvo vaše ponašanje odraziti na njihov odnos prema vama.

Blizanci

Novac koji očekujete neće stići na onaj način na koji ste se nadali, što bi kod vas danas moglo da izazove buru negativnih osjećanja, koja će ovaj put najviše da se odraze na vaš osjećaj sputanosti i nervozu koja će vas pratiti kroz dan. S jedne strane imate dobar plan kad je o ulaganjima riječ, a s druge, nedostaju vam sredstva da to i ostvarite.

Rak

Vi ste malo oštriji nego inače, a danas, kada je vaš vladar u svom sjedištu, na sve to ste i naglašeno emotivni. Kombinacija je izuzetno dobra za bio koji vid poslovnih aktivnosti jer vam daje jednu notu odlučnosti koju inače nemate u toj mjeri, a pored nje i dozu samouvjerenosti koja će vam dobro doći u bilo kojem vidu komunikacije.

Lav

 

Iako je centar vašeg zbivanja upravo u vašem domu, vi ćete se danas malo više zadržati na pitanjima koja se tiču nekih konkretnih stvari kad je o vašoj zaradi riječ. Sada vas jedino zanima na koji ćete se način domoći finansijskih sredstava koja su vam za sada potrebna jedino da biste sebi priuštili neku vrstu uživanja, preko kupovine.

Devica

I dalje ste u nekom raspoloženju za zabavu. Prija vam saznanje da ste okruženi dragim ljudima, kao i da ste našli dovoljno vremena da im se posvetite. S punim pravom uživate u opuštajućem razgovoru i druženju. Dosta je bilo poslovnih poteškoća. Za sada vam je potrebno da se odmorite i malo razonodite.

SUDBINA I HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU SUDBINU KOJA TI JE ZAPISANA U DANU KADA SI ROĐENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR 2020: PARTNERU SMETA ŠTO STE STALNO SUMNJIČAVI