in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2020: NEMA RAZLOGA DA SE PONAŠATE SUVIŠE ZAHTEVNO PRED VOLJENOM OSOBOM

Mirna i tiha nedelja pred nama omogućiće vam odmor koji je preko potreban nakon uzbudljive sedmice, te provedite je u planiranju predstojećih praznika koji će sasvim sigurno biti drugačiji nego do sada. Posvetite se porodici i dragim osobama i uživajte u lepim trenucima. Želimo vam lep dan i ugodno veče.

♈ Ovan

POSAO
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

♉ Bik

POSAO
Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima.
LJUBAV
U društvu voljene osobe osećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

♊ Blizanci

POSAO
Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama.
LJUBAV
Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

♋ Rak

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

♌ Lav

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može da pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

♍ Devica

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR 2020: OČEKUJETE VIŠE OD ONOGA ŠTO PARTNER MOŽE ILI ŽELI DA VAM PRUŽI

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2020: NISTE SVESNI DA JE PARTNER U TAJNOM KONTAKTU SA DRUGOM OSOBOM