in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM

Mesec u znaku Bika ovog četvrtka odakle pravi i kvadrat sa Saturnom, pa je ovaj dan predviđen za materijalna pitanja, kada možete očekivati i izvesne gubitke ili poteškoće u vezi sa novcem. Tekući dani, pa i ovaj, nagone nas na preterivanja u zadovoljstvima u jelu, stoga obratite pažnju da vam ishrana bude pravnotežena i umerena, jer svako preterivanje vodi ka većim problemima.

Ovan


POSAO
Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promene u privatnom životu.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijace Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Bik


POSAO
Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.
LJUBAV
Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Blizanci


POSAO
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: PARTNER ĆE BITI PREDMET VAŠEG OBOŽAVANJA I DIVLJENJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA KOJI SU SE DOGODILI U TOKU PRETHODNOG DANA TO