in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2018-TE: ZANIMLJIV DAN PRED NAMA, USPJEH NEĆE IZOSTATI AKO BUDETE DOSLJEDNI

Pred nama je vrlo uzbudljiv dan, danas je utorak, poslednji u mesecu novembru, a šta nam to danas se kuva na nebu, krenimo redom.

Mars je u sekstilu sa Saturnom od danas pa nadalje narednih nekoliko dana. Aspekt koji neće proći neprimećen. Uzmuvaće se geni u vama, a da li će to biti težak posao zavisi od toga kakva vam je genetika, ako imate crtu upornosti i istrajnosti, ovaj dan će vam biti sjajan, dok drugima može delovati prilično naporan i zamoran. Ali, uspeh ipak neće izostati, te ne odustajte. Merkur, Sunce i Jupiter su u konjunkciji danas, te je ovo jedna odlična kombinacija za avanturu, uspeh i obnavljanje adrenalina.
Uživajte u ovom aktivnom danu.

Ovan ♈

POSAO
Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Bik ♉


POSAO
Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.
ZDRAVLJE
Loša probava.

Blizanci ♊


POSAO
Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza
LJUBAV
Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JAKO NERVIRA SVE OKO SEBE

ONI SU ĐAVOLJI ADVOKATI: OVAJ ZNAK IMA DOBRU DUŠU ALI IZLUĐUJE LJUDE