in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

Vaga

POSAO
Ukoliko brzopleto prihvatite nečiju ideju, očekuje vas nova neprijatnost ili poslovni promašaj. Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja vam stoje na raspolaganju.
LJUBAV
Ako vam je stalo do susreta sa jednom posebnom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da ostvarite onaj pravi kontakt i prijatnu ljubavnu atmosferu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Škorpija

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja za nečije ideje, budite iskreni i nemojte davati ishitrena obećanja. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama.
LJUBAV
Bez obzira na iznenadni zanos koji osećate, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Rizik može da vas optereti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato prihvatite nečiju inicijativu koja garantuje uspešne rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
LJUBAV
Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja. Savest vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu i posvetite više pažnje dragim osobama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Jarac

POSAO
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i prati rezultate koje ste ostvarili.
LJUBAV
Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu i prija vam pažnja koju dobijate. Potreban vam je novi podsticaj kao dodatno ohrabrenje u namerama koje imate.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Vodolija

POSAO
Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Upotrebite vaše najjače adute kada se nalazite u poslovnoj dilemi.
LJUBAV
Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno možda ne želi da vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na nekim svojim pitanjima i dilemama.
ZDRAVLJE
Počnite da vežbate.

Ribe

POSAO
Ukoliko vam je teško da ostvarite sve planirane obaveze, zatražite nečiju podršku i razumevanje. Potrebna vam je nečija asistencija kako biste završili najteži deo posla.
LJUBAV
Delujete zabrinuto. Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču čudnu nelagodnost ili loš predosećaj i nesigurnost. Moguće je da samo preterujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2020: PRATIĆE VAS USPEH U SVEMU ŠTO BUDETE RADILI ILI ORGANIZOVALI SA SVOJIM PARTNEROM

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI