in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR 2019: POŽELJNO DA SE DANAS PRIMIRITE KAKO NE BISTE PLANULI U KOMUNIKACIJI I TIME ODVELI STVARI U POGREŠNOM PRAVCU

Rak

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Lav

POSAO
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU

10 OSOBINA RIBE ZBOG KOJI ĆETE IH ISTOVREMENO MRZITI I VOLETI