in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2020: U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM, NEMA POTREBE DA SMIŠLJATE NOVE ILI LAŽNE IZGOVORE

Vaga

POSAO
Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Škorpija

POSAO
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Vodolija

 

POSAO
Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Ribe

POSAO
Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

IZABERITE SRCE I POSLUŠAJTE VRIJEDAN SAVJET KOJI SE KRIJE IZA NJEGA

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE