in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2018-TE: POZITIVNA ENERGIJA, DRUŽITE SE, PUTUJTE AKO MOŽETE

Kulminacija uzbuđenja i radosti ove srede kreće od samog starta, aspekti konjunkcije Merkura, Sunca i Jupitera i danas određuju raspoloženje svakom od nas, te vođeni ovom dobrom pozitivnom i nadahnjujućom energijom možemo sve!

Snaga je u nama samima, sada probuđena i lomi sve prepreke pred sobom. Družite se, putujte, ne traćite vreme u brigama, danas su tu, sutra ko zna, pa tako i mi. Dobru energiju koristite do maksimuma. Već narednog dana sve lagano se prizemljuje.
Lep dan vam želimo.

Ovan ♈


POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Iskrenost je ključ za vrata dobre veze!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik ♉


POSAO
Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Odlično.

Blizanci ♊


POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

NEDELJNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA OD 26.11-2.12. 2018-TE: BOLEST – LJUBAV – NEPRILIKA – SREĆA – MISAO – NEŠTO NOVCA

NEMOJ NI ULAZITI U VEZU SA OVNOM AKO NE MOŽEŠ UČINITI OVIH 17 STVARI