in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2018-TE: OSJEĆAJ UNUTRAŠNJEG MIRA DOMINIRA, UŽIVANJE U STABILNOSTI I RUTINI

Sunce je u sekstilu ove nedelje, pred nama je jedan lep dan prožet dobrim aspektom. Šteta što baš kratko traje, a samim tim je i površan i ne ostavlja baš neki trag…Ipak, to nije razlog da mu se ne radujemo i izvučemo maksimum iz njega. Ono što sa sobom donosi je osećanje mira, uživanje u stabilnosti, redosledu, rasporedu, rutini. Potreba da se dokažete na radnom mestu ne raspravom i vikom, već istrajnim radom. Harmonični odnosi sa nadređenim i uopšte ljudima u kolektivu, posebno starijima. Ugodan dan želimo.

Ovan ♈


POSAO
Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
LJUBAV
Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Bik ♉


POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne sme da se potiskuje.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet.
LJUBAV
Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami danas bi mogao da bude zanimljiv dan za vas.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: NOVA LJUBAV, LJUBAVNIK, PREVARA A OVAJ ZNAK ĆE REĆI SUDBONOSNO ‘DA’

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU MAJSTORI MANIPULACIJE I UVEK DOBIJU ŠTO ŽELE