in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2019: SA NOVIM KORAKOM, RADITE NA SEBI I MANITE SE LOŠIH NAVIKA

Mars kao vladar Škorpije, danas je u ovom znaku, te nam sledi malo komplikovaniji period. Pretraživaće se neke duboko zakopane tajne u potrazi za istinom i objašnjenjima.

Danas je aktuelna i opozicija Sunca i Meseca sa RXUranom koja će nas pozvati da krenemo u nov ciklus oslobođeni starih dugovanja i nerešenih problema koji nas sputavaju u daljem životu. Vreme je za promene, zakoračite u nov ciklus s Mladim Mesecom. radite na sebi i promenite neke loše navike. Time ćete dopustiti novoj svežoj energiji da zavlada vašim životima.

Ovan

POSAO
Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
LJUBAV
Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Bik

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne sme da se potiskuje.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Blizanci

POSAO
Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet.
LJUBAV
Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami danas bi mogao da bude zanimljiv dan za vas.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

ŠTA KAŽE HOROSKOP: KOJA ŽENA ĆE SE NAJBOLJE UDATI I BITI SREĆNA U BRAKU