in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR 2020: NERAZUMEVANJE U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM JE PROLAZNOG KARAKTERA

♎ Vaga

POSAO
Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što Vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima.
LJUBAV
Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♏ Škorpija

POSAO
Pravilna poslovna organizacija može da Vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što Vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije.
LJUBAV
Sve bi bilo bolje kada biste osetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što Vam pripada.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

♐ Strelac

POSAO
Lakše Vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama.
LJUBAV
Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće Vas novi dogadjaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

♑ Jarac

POSAO
Splet novih okolnosti na poslovnom polju menja Vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je nizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama.
LJUBAV
Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno vidjenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve Vaše potrebe i očekivanja.
ZDRAVLJE
Odlično.

♒ Vodolija

POSAO
U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila Vaše poslovne namere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podeljena mišljenja.
LJUBAV
Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje Vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

♓ Ribe

POSAO
Sučeljavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate izmedju različitih opcija koje predlažu Vaši saradnici.
LJUBAV
U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku »drugačiju stvarnost« ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2020: NISTE SVESNI DA JE PARTNER U TAJNOM KONTAKTU SA DRUGOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR 2020: PRIJAĆE VAM SUSRET SA OSOBOM KOJA ĆE VAS ODVESTI U SVET ROMANTIKE