in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2020: UNEĆETE KVALITETNE PROMENE U VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Vaga

POSAO
U mogućnosti ste da rešite veći deo vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete vašu finansijsku situaciju. Vreme je pogodno za finansijska udruživanja.
LJUBAV
Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačaćete međusobno poverenje i jedno drugom ćete poveriti najveće tajne.
ZDRAVLJE
Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Škorpija

POSAO
U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i doneće vam dosta koristi u bližoj budućnosti.
LJUBAV
Predstavite vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspećete da vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. Preuzećete više inicijative.
ZDRAVLJE
Pridržavajte se zdravog načina ishrane.

Strelac

POSAO
Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima.
LJUBAV
Imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao.
ZDRAVLJE
Kontrolišite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.
LJUBAV
Biće vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Vodolija

POSAO
Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.
LJUBAV
Bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.
ZDRAVLJE
Potrebno vam je više kretanja.

Ribe

POSAO
Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.
ZDRAVLJE
Stabilno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA