in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT

Ovan


Posao: Pred vama je faza u kojoj ćete značajno poboljšati svoju zaradu a moguć je i poslovni put. Iskoristite sve prilike koje vam se nude, možda su one baš idealne da biste ostvarili sve ono što ste zamislili. Oslonite se na svoje saradnike, odani su vam.
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje sasvim stabilno stanje sa osobom koju volite. Želećete da zajedno provodite više vremena. Partner će biti zainteresovan za vaše predloge. Romantična večera bi dodatno podgrejala već uzavrelu atmosferu. Uživajte.
Zdravlje: Zdravlje vam je takođe dobro, generalno je danas povoljan dan u kom ne biste trebali da očekujete probleme. Jaki ste, vitalni, u dobroj formi. Jedino pripazite na ishranu.

Bik


Posao: Poslovi koje budete vi lično inicirali, pokrenuti u ovom periodu će kasnije da napreduju i da se šire. vaša upornost i strpljenje će dati pozitivne rezultate. Nastavite u svom stilu, ako bude potrebno konsultujte i svoje kolege koji vam uvek mogu dati dobar predlog.
Ljubav: Ljubavna situacija je odlična, a ako ste sami sledi važno sudbinsko poznanstvo. Vi često razmišljate o idealnoj svojoj polovini, ali još uvek niste sigurni da li je možete upoznati u skorijem periodu. Ukoliko ste u vezi, potrudite se da iznenadite svoju voljenu osobu.
Zdravlje: Na polju zdravlja možete imati manje hormonalne smetnje, mogući su problemi pogotovo kod ženskih Bikova, pa se preporučuje redovna ginekološka kontrola.

Blizanci


Posao: Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga. Niste sigurni da li da nastavite u pravcu u kojem idete. Moguće je da ćete konsultovati nekoga iz svoje porodice, čiji savet smatrate dragocenim.
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost njoj. Imaćete osećaj da voljenu osobu danas gledate drugačijim, romantičnijim očima. A ukoliko ste usamljeni, mnogo pripadnici ženskog pola željno iščekuju poznanstvo sa vama.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM