in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT

Rak


Posao: Pred vama je dan u kojem ćete biti rasterećeni, nemate mnogo poslovnih obaveza i to vas raduje. Poslovni saradnici su vam naklonjeni i podržavaju vaše predloge. Ukoliko nemate posao, dan je idealan za potragu ili kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći u potrazi posla.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam je prijateljski nastrojena. Dopašće vam se način komunikacije koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Vaš osmeh privlači pažnju suprotnog pola.
Zdravlje: Na polju zdravlja nema naznaka za značajne tegobe i probleme, osećate se generalno dobro. Naglašena je jaka potreba za slatkišima ili uživanjem neke vrste.

Lav


Posao: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaše poslovno napredovanje ili generalno za profesionalni status. Smatrate da je taj uspeh nastao isključivo vašom borbom i zalaganjem. Oni koji su u potrazi za poslom mogu očekivati lepe vesti i odgovor na dosadašnja apliciranja.
Ljubav: Zadovoljni ste odnosom koji imate sa partnerom, nemate problema u ljubavi. Ne biste ništa menjali. Komunikacija je zadovoljavajuća, drago vam je što je partner zainteresovan za vas i mnogo vam više pažnje posvećuje danas nego prethodnih dana.
Zdravlje: Zdravlje nije posebno ugroženo ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Više odmarajte.

Devica


Posao: Saradnja sa inostranstvom cveta i vidite veoma dobre poslovne rezultate vezano za te poslove. Jako ste zadovoljni jer znate da ste i vi i poslovni saradnici uložili mnogo truda da to i ostvarite. Srećni ste što imate takve saradnike-
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje potreba za slobodom i uživanjem kakvu dugo niste imali. Imate potrebu da izlazite sa različitim profilom ličnosti, da razgovarate na razne teme, da uživate u lepom ambijentu i nekom lepom vinu.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM