in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT

Vaga


Posao: Dolazi materijalno poboljšanje kojim ćete biti veoma zadovoljni. Pretpostavljeni će umeti da ceni vaš trud i vreme koje ste posvetili poštovanju svih rokova i završetku posla. Komunikacija sa kolegama je zadovoljavajuća uz međusobno poštovanje i poverenje.
Ljubav: Dobro ste raspoloženi pa lako privlačite nove udvarače i sklapate nova poznanstva sa suprotnim polom. Veče je kao stvoreno za izlazak i nove ljude. Zračićete novom energijom koju će suprotni pol uvideti. Budite opušteni, cep dan je pred vama.
Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom, urinarnim traktom pa o tome treba da vodite računa. Utopljavajte se i pijte dosta tečnosti.

Škorpija


Posao: Imaćete puno obaveza ali ćete biti zadovoljni svojim učinkom i stanjem po pitanju posla. Imate dosta ideja koje mislite da treba realizovati u skorijoj budućnosti. Zadovoljni ste saradnicima, njihovim ulaganjem, jedino malo obratite pažnju na komunikaciju sa nadređenima.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da računate na flert ali ne i početak veze u ovom periodu. Nekada pomislite da bi bilo lepo da budete u vezi, a nekada vam fali sloboda. Nemojte se zaletati, biće prilike da uspostavite dobar odnos sa suprotnim polom.
Zdravlje: Možete biti osetljiviji, moguć je pad imuniteta, pa biste trebali više da odmarate. Čuvajte stomak i želudac koji takođe mogu biti slabe tačke kod vas.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM