in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST 2019: ZALAZITE I U POLJE SVOJIH ISKRENIH OSEĆANJA I NEKE STVARI SEBI LIČNO PRIZNAJETE

Mesec je i danas u znaku Device, a danas bi valjalo povesti računa kada je tačnost u pitanju, jasnost i preciznost.

Razmišljate o uvođenju zdrave ishrane. Zalazite i u polje svojih iskrenih osećanja i neke stvari sebi lično priznajete. Osetićete olakšanje.

OVAN ♈

POSAO
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.
LJUBAV
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više tečnosti.

BIK ♉

POSAO
Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor.

BLIZANCI ♊

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.
LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

RAK ♋

POSAO
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LAV ♌

POSAO
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima.
LJUBAV
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati osetiti i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

DEVICA ♍

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije.
LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

NIJE RAK, A NIJE NI ŠKORPIJA: OTKRIVAMO KOJI JE NAJLJEPŠI ZNAK ZODIJAKA

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. AVGUSTA 2019: OVE SEDMICE NAJBOLJE IDE STRIJELCU, JARCU I LAVU