in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3 FEBRUAR 2018.-TE: LAV ANALIZIRA PONAŠANJE, RAK OSTVARUJE POSLOVNE CILJEVE, ŠKORPIJA SE BORI SA KRITIKAMA

Dobar dan vam želimo.

Prva februarska subota je pred nama, divan dan da se posvetite sebi i svojoj porodici, prijateljima, voljenoj osobi. Baš odlični aspekti za subotu, pošto nam posao nikako ne bi išao od ruke, danas bi sve što započnemo moglo loše ili čak i smešno da se završi, zato pustite poslove i prepustite se sebi i samo onim osobama koje nemaju veze sa poslom.

Dan za uživanje i punjenje baterija. Da ne bude sve idealno potrudiće se voljena (ili neka jako bliska) osoba, koja bi mogla pogrešno da shvati nešto što kažete ili da kaže nešto što ne misli, pa da dođe do manjih ili većih konflikata. Ako se tako nešto i desi, ne dajte se, ne upadajte u vatru, već sve pretvorite u šalu i opustite se.

Drugi deo dana još bolji za punjenje energijom, napunite je onako kako vam prija, da li će to biti dobar zimski izlazak ili grejanje pod pokrivačem – odlučite sami.

Lep i miran dan vam želimo.

Ovan

POSAO
Izbegavajte preterano eksponiranje pred saradnicima i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovne interese.
LJUBAV
Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna vam je veća emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Odlično.

Bik

POSAO
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu.
LJUBAV
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije.
LJUBAV
Neko pobudjuje vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji vas asociraju na prijatne uspomene.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

31. JANUAR: PUN MJESEC U LAVU S POMRAČENJEM – ŠTA NAM DONOSI ‘SUPER KRVAVI PLAVI MJESEC’?

5 MUŠKIH ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI ĆE TI SLOMITI SRCE BEZ KAJANJA