in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2019-TE: ODLIČAN DAN ZA USAMLJENE DUŠE, BIĆETE ZANESENI, NEODOLJIVI

Ovu nedelju obeležava Venera koja menja znak praveći trigon sa Uranom, pa je ljubav danas glavna tema. Divan dan za sve usamljene duše. Radovaćete se svakog trenutka i bivati poneseni i zaneseni. Ipak, ovaj Uran je glasan, zavodljiv, neodoljiv, ali i nepredvidiv, jer dođe, napravi pometnju u našim srcima, zavede nas, a onda ispari, ostavljajući nas sluđene i nesređene. Ovo je dan kada se podigne velika prašina koja upada u oči i zamuti poglede, ali ipak na kraju vam pokaže da je vredelo toga, jer je iskustvo koje steknete pokazalo koji je put za vas onaj pravi…

Ovan ♈


POSAO
Izbegavajte preterano eksponiranje pred saradnicima i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovne interese.
LJUBAV
Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna vam je veća emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Odlično.

Bik ♉


POSAO
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu.
LJUBAV
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci ♊


POSAO
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije.
LJUBAV
Neko pobudjuje vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji vas asociraju na prijatne uspomene.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

ŽELIŠ DA SE ZALJUBI U TEBE? NE BRINI, HOROSKOP ZNA KAKO

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2019-TE: PONEŠENI STE DOBROM ENERGIJOM, BUDITE ORIGINALNI I SVOJI