in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2020: PREOSJETLJIVI STE I SKLONI DA SVE DOŽIVLJAVATE ISUVIŠE LIČNO

Ovan

Preosjetljivi ste i skloni da sve doživljavate isuviše lično. I danas ste veoma skloni konfliktima , pa bi bilo dobro da se na neki način izolujete od mogućih izazivača i ljudi sa koji inače teško nalazite zajedničku riječ. Ukoliko se orjentišete na pozitivne stvari , recimo ljubav, mogli biste dan završiti u lijepom raspoloženju.

Bik

Neko će se stvarno postarati da vam danas zada glavobolju. Ukoliko ste u iskušenju da toj osobi uzvratite istom mjerom, mogli biste , umjesto satisfakcije, da doživite samo dodatno razočarenje. Dan pred vama nije baš najsrećniji kad je o kontaktima sa drugim ljudima riječ, pa bi zato najbolje bilo da se umjesto drugima pozabavite sobom.

Blizanci

Na pomolu je zabava, druženje izlasci. Želite sebe da nagradite za ostvarenja na poslovnoj strani koja ste tokom sedmice postigli, pa ćete se rado prepustiti pripremama za izlazak. Svi vaši planovi su usmjereni na večernji provod , pa ćete sve drugo doživjeti kao usputna dešavanja. Čak i posao danas pada na vašoj listi.

Rak

Evo dana u kojem ćete imati priliku da se dokažete. Ako ste naumili da se posvetite poslovnim šemama koje bi vas dovele bilo do promjene , bilo do konačnog uspjeha, sada je pravi trenutak za to. Posebno povoljan dan za one koji traže novo zaposlenje. Bacite se na slanje biografije i potrebnih podataka i očekujte pozitivan ishod.

Lav

Vi ste u mislima na putovanju. Prija vam čak i sama pomisao na nove zemlje i predjele. Ukoliko ste u mogućnosti da ostvarite putovanje za vikend, to bi vas zaista oraspoložilo i napunilo baterije za dalje angažovanje na poslovnom planu. Neki od vas će se danas usmjeriti na istraživanje mogućnosti za nastavkom obrazovanja.

Devica

Niste baš u najsjanijem izdanju danas. Umorni ste i to se na vama trenutno veoma primjećuje. Umjesto da se forsirate da izvršite neke od nagomilanih zadataka, bolje bi bilo da se fokusirate na unošenje dovoljne količine vitamina u organizam i na zadovoljenje potrebe vašeg organizma za snom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2020: PARTNER JE LJUT ZBOG VAŠEG NONŠALANTNOG PONAŠANJA

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: POTRUDITE SE DA NE DOĐE DO KONFLIKTA SA PARTNEROM U LJUBAVI