in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2020: PREOSJETLJIVI STE I SKLONI DA SVE DOŽIVLJAVATE ISUVIŠE LIČNO

Vaga

Dan je pogodan za zaljubljene i uopšte one koji su u vezi. Lijepi trenuci sa partnerom i pregršt prijatnih iznenađenja je ono sa čim danas možete računati. Komplimente dobijate sa svih strana što je još jedna od stvari koja vas istinski raduje. Slobodni pripadnici znaka uživaju u ljubavnim ponudama sa različitih strana.

Škorpija

Škorpije će danas biti usredsređene na posao koji želite da obavite što bolje. Nije vam u interesu da neke obaveze odgađate ili ostavljate za ponedjeljak , pa ćete se , svjesni toga, svojski potruditi da sve obavite danas. Dok vas radno raspoloženje drži, pokušajte da se organizujete i isplanirate naredne dane , kako biste što efikasnije obavljali zadatke.

Strelac

Danas će se mnogi Strijelčevi okrenuti sportskim aktivnostima ili nekom drugom hobiju koji imaju. Ukoliko ste zaljubljeni, partner će takođe imati posebno mjesto u ovom danu. Želite da objedinite sve ono što vam pričinjava zadovoljstvo ili izmamljuje osmijeh na lice , te da na najbolji mogući način ispunite ovaj dan.

Jarac

Možda će vam smetati temperatura ili uopšte vremenske prilike danas pa ćete se zavući u svoj dom, gdje na miru možete da se odmarate na način koji je vama najprigodniji. Danas ćete nastojati da udovoljite sebi u maksimalnoj mogućoj mjeri. Ovakav vid razmišljanja i djelovanja ponekad je neophodan da biste se relaksirali.

Vodolija

Pred vama je dan pun kontakata, što prijateljskih , što poslovnih, ali vam to s obzirom na vašu druželjubivu prirodu neće teško pasti. Vi ste osoba koja voli kotakte, naročito sa raznovrsnim osobama, pa ćete danas naprosto uživati , iako ćete biti bukvalno zatrpani obavezama. U večernjim časovima očekujte poziv za izlazak.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka bi danas mogli da dođu do novca. S obzirom na to da ste po pitanju finansija uglavnom smušeni , te da nikad ne znate koliko imate u novčaniku i koliko ste u stvari potrošili, ovaj nenandani dobitak će vas dobrano iznenaditi i obradovati. Imaćete želju da ga podijelite sa dragim osobama.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2020: PARTNER JE LJUT ZBOG VAŠEG NONŠALANTNOG PONAŠANJA

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: POTRUDITE SE DA NE DOĐE DO KONFLIKTA SA PARTNEROM U LJUBAVI