in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL 2020: VAŠ ODNOS SA PARTNEROM VIŠE NIJE ONAKO DOBAR KAKAV JE I BIO

Ovan

Posao: Ukoliko bude nekih trzavica na poslu, nemojte burno reagovati i nemojte ulaziti u rasprave sa nadređenim, jer vas to može koštati buduće karijere. Oni koji su bez posla, svoju tenziju kada su u pitanju pregovori u vezi novog posla, treba da obuzdaju.
Ljubav: Imate osećaj da vaš odnos sa partnerom više nije onako dobar kakav je i bio. Smetaće vam njegova prebacivanja u vezi vašeg ponašanja i razmišljaćete o tom odnosu. Više nećete biti sigurni da je to ono što vi želite.
Zdravlje: Osećaćete se dobro. Jako je bitno da svoju nervozu kanališete na pravi način. Bavite se fizičkim aktivnostima.

Bik

Posao: Imate osećaj da ste mogli posao koji ste već pre par dana završili, mogli da završite na drugačiji način i da bi taj način mogao biti bolji. Ukoliko ste bez posla, smatraćete da ste propustili priliku koja je mogla da bude jako dobra za vas, zbog nesporazuma u komunikaciji.
Ljubav: Danas vam ljubav može biti blago opterećenje, jer ćete o ljubavi više maštati nego što ćete realizovati sve ono što ste dogovorili sa partnerom. Ukoliko ste usamljeni, nemojte obećavati osobi koja vam se dopada nešto što ne možete ispuniti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Malo ćete biti umorni, ali, uspećete to da regulišete u toku dana. Odmarajte se više.

Blizanci

Posao: Iako imate energije na pretek i vaša energija pleni gde god da se pojavite, danas možete biti malo lenji kada je posao u pitanju. Verovatno vas je stigao sav godišnji umor i smatrate da treba da odmorite i da imate pravo na to.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, poprilično miran dan je pred vama. Veza vam je stabilna i danas nemate želju da bilo šta promenite. Oni koji su usamljeni mogu danas biti nezainteresovani za poznanstvo sa osobom koji su im prijatelji preporučili.
Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ćete biti malo neraspoloženi ali kako dan bude proticao, to će vas prolaziti.

Rak

Posao: Na poslu ćete se danas kretati jako bezvoljno i tromo. Više ćete vremena provoditi u razgovoru sa kolegama nego što ćete se fokusirati na posao. Oni koji su bez posla, dan provode u društvu osobe koja im može pomoći.
Ljubav: Danas imate potrebu za nežnošću i razmenu nežnosti sa svojim partnerom. Partner je takođe raspoložen za sve vaše predloge i stalo mu je da se vi lepo osećate. Oni koji su usamljeni razmišljaju o osobi koja im se dopada.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti poprilično senzibilni.

Lav

Posao: Dan provodite u jako prijatnoj atmosferi. Dobra komunikacija je sa saradnicima i nadređenim će obeležiti ovaj dan. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe sa kojom su u prethodnom periodu imali isti pogled na posao.
Ljubav: Partner ima potrebu da sam vama razgovara o svemu, ukoliko dugo niste razgovarali. Moguće je da ste mu nedostajali i imaće potrebu to da vam kaže. Oni koji su bez partnera ili osobe koja ih može voleti, mogu sasvim slučajno upoznati osobu koja će im se dopasti.
Zdravlje: Imaćete potrebu da se što više fizički krećete. To će prijati vašem zdravlju i dobro ćete se osećati.

Devica

Posao: Budite pažljivi kada je sklapanje novih poslova u pitanju. Pre nego što nešto dogovorite, proverite da li vam uslovi u potpunosti odgovaraju. Oni koji su bez posla, bilo bi dobro da sačekaju sa potragom istog jer im možda ponuđeni uslovi neće odgovarati.
Ljubav: Oni koji su u vezama i partnerstvima mogu poželeti da svoj odnos uozbilje i grade budućnost sa osobom sa kojom su. Oni koji su usamljeni danas mogu razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi koja je ostavila jak utisak na njih.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, ali je moguće da ćete biti malo nervozni i neraspoloženi.

3 NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA SA KOJIMA ĆE SVAKI MUŠKARAC BITI PRESREĆAN

LJUBAVNI HOROSKOP DO 5. MAJA 2020: MOGUĆE JE DA ĆETE SE ZAINTERESOVATI ZA OSOBU IZ VAŠEG BLIŽEG OKRUŽENJA