in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2020: MOGUĆA NOVA LJUBAV KOJA ĆE SE DESITI POTPUNO SPONTANO

OVAN

Posao: Danas se nećete toliko prijatno osećati na poslu i u poslovno okruženju. Moguće je da ćete razmišljati da li da se i dalje zadržite na tom poslu ili da nastavite sa potragom drugog. Ukoliko ste bez posla, sačekajte povoljnije vreme za potragu istog.

Ljubav: Sve ono što ste želeli da kažete partneru i time poboljšate odnos, danas pada u vodu jer partner neće biti raspoložen da sve to i čuje. Ukoliko ste bez partnera, nemojte dolaziti u verbalni konflikt sa osobom kojoj se dopadate. Prećutite nešto.

Zdravlje: Bićete danas malo pod tenzijom i raspoloženje će biti promenljivo.

BIK

Posao: Danas se možete poprilično naljutiti na saradnike, jer će vam na loš način saopštiti neku novost u vezi vašeg posla. Bićete iznenađeni njihovom bezobzirnošću. Ako ste bez posla, možete očekivati da vam prijatelji ponude neki posao.

Ljubav: Danas vam odnos sa partnerom neće biti prioritet jer ćete imati dosta drugih obaveza. Partneru to neće smetati jer razume vaše današnje stanje. Oni koji su bez partnera, mogu biti u nedoumici sa kim da ostvare vezu.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete malo neraspoloženi ali ćete to brzo prevazići.

BLIZANCI

Posao: Situacija na poslu vam je danas uobičajena, ništa se iznenada neće dešavati. Vi ste navikli na neplanirane okolnosti i svojom energijom ih uspešno rešavate. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da se potencijalnom poslodavcu dopadnete tokom razgovora.

Ljubav: Oni koji su u vezi, imaće potrebu da sa partnerom provedu dobar dan, pun razumevanja i ljubavi. Sve što budete danas dogovorili sa partnerom, može biti jako značajno za vašu budućnost. Partner je željan zajedničkih trenutaka.

Zdravlje: Danas ćete se dobro osećati, imaćete potrebu da uživate u društvu prijatelja.

SVE TI JE ZAPISANO NA TELU: LJUBAV, KARAKTER, SREĆA, KARMA I SUDBINA

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2020: DANAS BISTE MOGLI DA UPOZNATE OSOBU SA KOJOM ĆE VAM DUGI RAZGOVORI PRIJATI