in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2020: MOGUĆA NOVA LJUBAV KOJA ĆE SE DESITI POTPUNO SPONTANO

RAK

Posao: Danas možete biti jako tvrdoglavi na poslu kada je u pitanju sprovođenje nekih novih planova i mogućnosti. Smatraćete da vam to sada nije potrebno i da treba da sačekati bolji momenat. Oni koji su bez posla, treba još neko vreme da sačekaju na adekvatnu ponudu.

Ljubav: Partner vam je posvećen i želi da vam se posveti. Vi danas možete biti malo uzdržani po pitanju izliva emocija. Oni koji su bez partnera danas neće biti raspoloženi da uspostavljaju bilo kakav kontakt sa suprotnim polom.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati, osim što možete biti malo neraspoloženi.

LAV

Posao: Ukoliko bude nekih trzavica na poslu, nemojte burno reagovati i nemojte ulaziti u rasprave sa nadređenim, jer vas to može koštati buduće karijere. Oni koji su bez posla, svoju tenziju kada su u pitanju pregovori u vezi novog posla, treba da obuzdaju.

Ljubav: Imate osećaj da vaš odnos sa partnerom više nije onako dobar kakav je i bio. Smetaće vam njegova prebacivanja u vezi vašeg ponašanja i razmišljaćete o tom odnosu. Više nećete biti sigurni da je to ono što vi želite.

Zdravlje: Osećaćete se dobro. Jako je bitno da svoju nervozu kanališete na pravi način. Bavite se fizičkim aktivnostima.

DEVICA

Posao: Imate osećaj da ste mogli posao koji ste već pre par dana završili, mogli da završite na drugačiji način i da bi taj način mogao biti bolji. Ukoliko ste bez posla, smatraćete da ste propustili priliku koja je mogla da bude jako dobra za vas, zbog nesporazuma u komunikaciji.

Ljubav: Danas vam ljubav može biti blago opterećenje, jer ćete o ljubavi više maštati nego što ćete realizovati sve ono što ste dogovorili sa partnerom. Ukoliko ste usamljeni, nemojte obećavati osobi koja vam se dopada nešto što ne možete ispuniti.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Malo ćete biti umorni, ali, uspećete to da regulišete u toku dana. Odmarajte se više.

SVE TI JE ZAPISANO NA TELU: LJUBAV, KARAKTER, SREĆA, KARMA I SUDBINA

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2020: DANAS BISTE MOGLI DA UPOZNATE OSOBU SA KOJOM ĆE VAM DUGI RAZGOVORI PRIJATI