in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2020: MOGUĆA NOVA LJUBAV KOJA ĆE SE DESITI POTPUNO SPONTANO

VAGA

Posao: Iako imate energije na pretek i vaša energija pleni gde god da se pojavite, danas možete biti malo lenji kada je posao u pitanju. Verovatno vas je stigao sav godišnji umor i smatrate da treba da odmorite i da imate pravo na to.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, poprilično miran dan je pred vama. Veza vam je stabilna i danas nemate želju da bilo šta promenite. Oni koji su usamljeni mogu danas biti nezainteresovani za poznanstvo sa osobom koji su im prijatelji preporučili.

Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ćete biti malo neraspoloženi ali kako dan bude proticao, to će vas prolaziti.

ŠKORPIJA

Posao: Na poslu ćete se danas kretati jako bezvoljno i tromo. Više ćete vremena provoditi u razgovoru sa kolegama nego što ćete se fokusirati na posao. Oni koji su bez posla, dan provode u društvu osobe koja im može pomoći.

Ljubav: Danas imate potrebu za nežnošću i razmenu nežnosti sa svojim partnerom. Partner je takođe raspoložen za sve vaše predloge i stalo mu je da se vi lepo osećate. Oni koji su usamljeni razmišljaju o osobi koja im se dopada.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti poprilično senzibilni.

STRELAC

Posao: Dan provodite u jako prijatnoj atmosferi. Dobra komunikacija je sa saradnicima i nadređenim će obeležiti ovaj dan. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe sa kojom su u prethodnom periodu imali isti pogled na posao.

Ljubav: Partner ima potrebu da sam vama razgovara o svemu, ukoliko dugo niste razgovarali. Moguće je da ste mu nedostajali i imaće potrebu to da vam kaže. Oni koji su bez partnera ili osobe koja ih može voleti, mogu sasvim slučajno upoznati osobu koja će im se dopasti.

Zdravlje: Imaćete potrebu da se što više fizički krećete. To će prijati vašem zdravlju i dobro ćete se osećati.

SVE TI JE ZAPISANO NA TELU: LJUBAV, KARAKTER, SREĆA, KARMA I SUDBINA

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2020: DANAS BISTE MOGLI DA UPOZNATE OSOBU SA KOJOM ĆE VAM DUGI RAZGOVORI PRIJATI