in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JULI 2019: DANAS OČEKUJTE BUĐENJE EMOCIJA I POČETAK NEČEG NOVOG

Utorak je, juče je mesec ušao u znak Raka a danas Sunce pravi kvadrat sa Uranom, pa očekujte da se probude emocije i krenemo ka nekim promenama, ka boljem naravno.

Današnja dešavanja uticaće povoljnije na žene, koje će se osećati sigurno i lepo u muškom društvu, emocije će i te kako da rade, ali s druge strane moguće je na poslovnom planu da dođe do nekih sukoba baš sa muškarcima, ne strašnih već onih sukoba mišljenja i ideja.

Dakle dan dobar za početak nečeg novog, ideje koje se od ranije vrzmaju u glavni danas bi mogle da izađu i krenu u realizaciju.

Drugi deo dana takođe ćete biti od akcije, odlično će vam doći neko letnje raspremanje stana, bacanje suvišnih stvari koje čekaju ko zna šta da bi bile upotrebljene, otarasite se svega što vam nije potrebno…

OVAN ♈

POSAO
Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.
LJUBAV
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

BIK ♉

POSAO
Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
LJUBAV
Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
ZDRAVLJE
Napetost.

BLIZANCI ♊

POSAO
Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.
LJUBAV
Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

RAK ♋

POSAO
Napravili ste dobru poslovnu procenu i zato delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.
LJUBAV
Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

LAV ♌

POSAO
Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost.
LJUBAV
Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DEVICA ♍

POSAO
Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.
LJUBAV
Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

ZNATE LI DA VAGAMA OČI UVIJEK SVETLUCAJU? OVO JE NJIHOVA TAJNA…

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019: NAPREDAK U KARIJERI, NOVA LJUBAV I NESLAGANJA SA VOLJENOM OSOBOM