in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO

Ovan


Posao: Danas ste raspoloženi da se aktivno posvetite poslu, ukoliko vam je radan dan.. Sve što možete da završite završićete danas, nećete ostavljati za sutra. Oni koji su nezaposleni bi mogli da prate oglase ili putem tv-a ili putem stranica na internet. Tu mogu videti oglas koji ima može biti primamljiv.
Ljubav: Česti susreti sa partnerom su izvesni, mnogo lepih i prijatnih događaja. Bićete zainteresovani da partneru pružite zadovoljstvo i imaćete više sluha za njegove potrebe. Uživajte u dvoje. Oni koji su usamljeni, neka se što više kreću, jer je moguće da upoznaju osobu koja im se može dopasti.
Zdravlje: Dobro se osećate. Nemate nikakvih tegoba danas. Uživajte u toku dana i večeri.

Bik


Posao: Novu ponudu za posao možete dobiti od osoba koje imaju veze sa inostranstvom ili često putuju u inostranstvo ili tamo žive. Slučajno ih danas možete sresti. Nemojte biti sumnjičavi prema tim ponudama i nemojte previše razmišljati.
Ljubav: Imaćete dilemu da li da prošlosti ponovo pružite priliku da uđe u vaš život ili da započnete neku novu priču sa nekim novim. Šta god da odlučite, nećete biti nešto preterano oduševljeni, jer ste trenutno zbunjeni.
Zdravlje: Dobro se osećate ali ste trenutno malo malaksali. Odmorite i uveče izađite u grad sa društvom.

Blizanci


Posao: Ukoliko vam je radan dan, razgovori koje ćete voditi sa poslovnim partnerima biće puni optimizma. Umećete da nametnete svoj način razmišljanja koji će većina saradnika podržati. Imaćete takta, čak ćete svoje saradnike motivisati dodatno i time ih podsticati da daju svoj doprinos radu.
Ljubav: Trenutno vam je sama reč ljubav inspiracija za lepo osećanje. Bićete u miru sami sa sobom i zadovoljni ponudama koje dobijate od suprotnog pola. Niste opterećeni da li da prihvatite neku ili ne, smatrate da ima vremena za to. Usamljeni stupaju u novu vezu. Večeras možete imati nezaboravno veče.
Zdravlje: Prijatno se osećate tokom čitavog dana. Moguće je da ćete osećati blagi umor, ali to je prolazno. Odmarajte što više i večeras izađite sa društvom.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020: BIKOVI KREĆU U NOVI POSAO, BLIZANCI NA IVICI SNAGE, DJEVICE IMAJU MANJE PROBLEME SA ZDRAVLJEM