in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO

Rak


Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sledeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.
Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner, bez obzira da li ste u vezi ili ne.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan ćete provesti vez ikakvih tegoba. Večeras uživajte u dobrom društvu.

Lav


Posao: Polako ali sigurno, vaši poslovi će krenuti uzlaznom putanjom. Danas, ukoliko vam je radni rad, smišljate nove strategije kojim biste unapredili posao. Saradnja sa strancima je fenomenalna i to vam baš prija. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još neki dan sa potragom.
Ljubav: Dan je kao stvoren za susrete sa ljudima koji su nekada bili aktuelni u vašoj prošlosti. Ali ne da biste ponovo obnovili te kontakte već da biste shvatili da ste vi i te kako ispred njih u svakom smislu i da ste napredovali. Pustite prošlost neka ide svojim tokom, budućnost vas zove. Večeras tokom izlazaka možete upoznati osobu koja će u vama probuditi strasti.
Zdravlje: Prijaće vam druženje, zabava, razgovori sa mnogo prijatelja. Dobro ćete se osećati. Nemojte preterivati sa alkoholom.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020: BIKOVI KREĆU U NOVI POSAO, BLIZANCI NA IVICI SNAGE, DJEVICE IMAJU MANJE PROBLEME SA ZDRAVLJEM