in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO

Jarac


Posao: Na poslu se stvari odvijaju kako treba, ukoliko vam je danas radan dan. Vi biste želeli da nešto uradite samostalno, da što pre odete kući, zbog toga možete doći u konflikt sa saradnicima. Smetaće nekom ima vaša potreba za samostalnošću.
Ljubav: Imaćete utisak da dobijate važan znak da veza u kojoj se nalazite treba da postane ozbiljna i da treba sebe više da uložite u cilju oblikovanja te veze. Moguće je da će se određeni članovi porodice mešati u vašu vezu i savetovati vas da joj ozbiljnije pristupite.
Zdravlje: Mogući su problem sa reproduktivnim organima. Utopljavajte se više i pijte čajeve.

Vodolija


Posao: Ukoliko vas bude neko od ljudi koji su autoritet na vašem poslu pozove telefonom, pažljivo birajte reči koje ćete izgovoriti. Postoji mogućnost da ne budete shvaćeni na pravi način. A možda i kažete nešto što ne bi trebalo. Nezaposleni neka ozbiljno shvate sledeću nedelju.
Ljubav: Nemojte u razgovoru sa partnerom potencirati teme koje se odnose na vašu zajedničku prošlost. Ili biste mogli da kažete nešto što bi u tom trenutku moglo partnera da povredi. Pazite šta pričate danas. Oni koji su slobodni, mogu tokom noćnog provoda upoznati osobu koja će im se dopasti.
Zdravlje: Mogući su problem sa krvnim pritiskom. Odmarajte što više. Provodite vreme sa osobama koje vam prijaju.

Ribe


Posao: Ukoliko ste u potrazi za poslom, imate mogućnost da isti pronađete tokom razgovora sa prijateljima ili osobe sa kojom ste u prošlosti bili u bliskoj vezi. Ona možda i razmišlja da vam ponudi nešto što smatra da je u vašem interesu. Veče može biti presudno.
Ljubav: Danas ste jako raspoloženi i suprotan pol to primećuje. Vidljiv je osmeh na vašem licu i zračite. Ukoliko ste sami, prijatne trenutke možete provesti sa prijateljima, a među njima je moguće da će se naći osoba koja vam se dopada.
Zdravlje: Dobro se oblačite, posebno predveče jer je moguće da ćete prehladiti. Bićete dobro raspoloženi.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020: BIKOVI KREĆU U NOVI POSAO, BLIZANCI NA IVICI SNAGE, DJEVICE IMAJU MANJE PROBLEME SA ZDRAVLJEM