in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020: IDEALNE MOGUĆNOSTI DA ZAPOČNETE VEOMA SKLADNU EMOTIVNU VEZU

Vaga

POSAO
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
LJUBAV
Nedostaje vam emotivni podsticaj, pa planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Strelac

POSAO
Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV
Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
LJUBAV
Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Vodolija

POSAO
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV
Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE
Odlično.

Ribe

POSAO
Delujete dekocentrisano jer vas neko indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ne trpite pritiske i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom na tom polju.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. DECEMBRA 2020: MANJE ĆETE PRIGOVARATI, PA ĆE VAŠ PARTNER POSTAJATI SVE SRETNIJI I ZADOVOLJNIJI