in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2019-TE: DANAS BUDITE POSEBNO VRIJEDNI U UPORNI, ISPLATIĆE SE

Danas je četvrtak i zanimljiv aspekt nam stiže, Saturn u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama, a to je jedan odličan aspekt kao završnica meseca januara. Ova energija uticaće na svakog od nas kako na globalnom nivou, tako i iznutra. Budite vredni i nadasve uporni u ostvarivanju onoga što ste naumili, ovo je odlična energija za vaše snove i zamisli. Sve ono o čemu dugo maštate, zar nije vreme da pokrenete sudbinu vašom odlučnošću!? Vaša ideja ukoliko je dobrih namera, pronaći će svoj put, možda ne baš ovoga trena, ali potrebno je da vredno radite na ostvarivanju. Trud će vam se kad tad isplatiti.

Ovan ♈


POSAO
Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Bik ♉


POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci ♊


POSAO
Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV
Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate.
ZDRAVLJE
Nema promena.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANAR 2019-TE: PRAVO JE VRIJEME DA ZAKLJUČITE NEKE NEJASNE ODNOSE I KRENETE OD POČETKA

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI ZAISTA I ŠTA DRUGI PRIČAJU O TEBI