in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2020: UPOTREBITE VAŠ ŠARM I DISKRETNO ODGOVORITE NA NEČIJI POZIV ILI NA LJUBAVNU PORUKU

Vikend započinje u znaku Urana. Sunce je u opoziciji sa Uranom, dok je Mesec u konjunkciji sa njim u Biku. Odnos Sunca i Urana donosi neke sukobe sa drugim ljudima u pogledu nekih mišljenja, te će komunikacija biti otežana. Nametaćete svoje mišljenje, a li bilo bi poželjno da čujete i drugu stranu i spustite ponos. Moguć problem sa autoritetima, pripazite da ne krene u neželjenom pravcu koje može doneti posledice koje vam se neće dopasti. Ipak, ako u vama već duže vreme tinja nezadovoljstvo, onda je ovo dan kada ćete raskrstiti sa svime i svima koji su vam smetali.
Svako dobro vam želimo.

OVAN ♈

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku poslovnu avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere.
LJUBAV
U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Budite pažljiviji u saobraćaju.

BIK ♉

POSAO
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovne ponude.
LJUBAV
Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička relaksacija.

BLIZANCI ♊

POSAO
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.
LJUBAV
Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

RAK ♋

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
LJUBAV
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LAV ♌

POSAO
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
LJUBAV
Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

DEVICA ♍

POSAO
Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.
LJUBAV
Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: IAKO TO NE OČEKUJETE, NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT