in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2020: UPOTREBITE VAŠ ŠARM I DISKRETNO ODGOVORITE NA NEČIJI POZIV ILI NA LJUBAVNU PORUKU

VAGA ♎

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima.
LJUBAV
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima. Prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.
ZDRAVLJE
Nema promena.

ŠKORPIJA ♏

POSAO
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.
LJUBAV
U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara na neočekivani način.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

STRELAC ♐

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.
LJUBAV
Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

JARAC ♑

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.
LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na način ishrane.

VODOLIJA ♒

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

RIBE ♓

POSAO
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
LJUBAV
Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite vaš šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: IAKO TO NE OČEKUJETE, NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT