in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020: STRIJELCI OBNAVLJAJU STARE POSLOVNE KONTAKTE, RAK NERVOZAN, DJEVICAMA NEDOSTAJE STRPLJENJE

Ovan


Posao: Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke.
Ljubav: Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas, sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara.
Zdravlje: Osetljivi su vam disajni organi. Utopljavajte se i opuštajte kod kuće uz neki dobar film ili neko piće sa dragom osobom.

Bik


Posao: Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet, ne gurajte i ne potencirajte na brzini, sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama, ne rasipajte svoju snagu.
Ljubav: Vaša voljena osoba je okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe, nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vam se udvaraju.
Zdravlje: Obratite pažnju na respiratorni sistem. Što više se odmarajte i ne preterujte u hrani.

Blizanci


Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.

Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020: RIBE SU KONAČNO SPOKOJNE, ŠKORPIJE ĆE UPOZNATI NEKOG NOVOG, VAGE ULAZE U OZBILJNU VEZU