in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2019: OVO JE DAN ZA PREDAH, ODMORITE TIJELO I DUH

Ovo je dan bez planetarnih aspekata, što sugeriše da je vreme za predah. Mesec je u znaku Riba sve do četvrtka uveče. Odmorite svoje telo i um. Bavite se stvarima koje vas izdižu, hrane i prožimaju dobrom energijom. Izbegavajte toksične ljude i situacije, ljubomorno čuvajte svoj svet i mir. Meditirajte i prošistite se nekim vidom opuštanja koje uklučuje u sebe vodu. Ugodan dan vam želimo.

Ovan


POSAO
Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.
LJUBAV
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Nalazite se pred novom dilemom. Da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu.
LJUBAV
Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci


POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju.
LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2O19: BLIZANCE ČEKA PRILIKA ZA POZNANSTVO I MOŽDA OZBILJNU VEZU, LAVOVI SE BORE SA PREPREKAMA

HOROSKOP TI OTKRIVA NAKON KOLIKO LJUBAVNE VEZE ON ZAISTA POSTAJE TVOJ MUŠKARAC I POLUDI ZA TOBOM