in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2020: IZBEGAVAJTE NOVU PORODIČNU ILI LJUBAVNU RASPRAVU

Vaga

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede poslovnu saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Škorpija

POSAO
Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da promenite svoju poslovnu taktiku.
LJUBAV
Imate utisak da između vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Strelac

POSAO
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh i da bidete nepravedni.
LJUBAV
Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Grešite u svojim pretpostavkama.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis.
LJUBAV
Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja vas ispunjavaju.
ZDRAVLJE
Odlično.

Vodolija

POSAO
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Preuzmite odgovornost.
LJUBAV
Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate ideju vodilju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Interesuju vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko Vam je stalo, ostvarite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV
Kada vas ispune veći nemiri, potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj unutrašnji glas koji vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2020: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA NEKE DETALJE ISTINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. DECEMBRA 2020: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI