in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2019-TE: PONEŠENI STE DOBROM ENERGIJOM, BUDITE ORIGINALNI I SVOJI

Mlad Mesec u Vodoliji ovoga ponedeljka, dok su Sunce i Mesec u Vodoliji, a što konkretno znači pokret, novosti na putu, konačno buđenje i potreba za slobodom. Dozvolite sebi poneseni ovom energijom da budete originalni, svoji, autentični, da vas ne brinu mišljenja drugih. Izazovite svoje unutarnje jedinstvenosti na površinu, iznenadićete se koliko će vam prijati da se barem nakratko prikažete i u nekom drugačijem svetlu, upoznate neko svoje drugo ja. Oslobodite se nečega što vas već duže vreme tišti, ako niste sigurni šta je to ili ako mislite da je sve OK, danas se malo preispitajte, da li na svakom polju sve teče glatko i šta to koči tok ka uspehu. Smislite strategiju da biste potpomognuti ovom energijom rešili svoje probleme lakše nego inače.

Ovan ♈


POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike.
LJUBAV
Nema potrebe da ograničavate svoju maštu. Iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik ♉


POSAO
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema saradnicima koji ignorišu vaše prisustvo.
LJUBAV
U emotivnim susretima negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Blizanci ♊


POSAO
Dok vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi djeluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni. Bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Okolnosti će se promeniti.
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2019-TE: ODLIČAN DAN ZA USAMLJENE DUŠE, BIĆETE ZANESENI, NEODOLJIVI

HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: RIBA – ROĐENA GLUMICA, LAVICA – KRALJICA