in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MART 2020: MOŽE SE DESITI DA DANAS DOŽIVITE NEPRIJATNO IZNENAĐENJE KADA JE VAŠ PARTNER U PITANJU

Ovan

Posao: Danas možete imati problem na poslu, zbog svoje nepažnje. Može se desiti da greškom propustite da saradniku prenesete neku poruku nadređenog. Neki saradnici mogu smatrati da to radite namerno, iako to nije bio vaš cilj. Oni koji su u potrazi za poslom, mogu posao naći u neposrednom okruženju.
Ljubav: Danas se može desiti da stvari u ljubavi ne idu uopšte u ovom smeru u kom ste vi mislili da će ići kada ste partneru predložili nešto. Može doći do blagog konflikta, gde ćete vi partneru reći i ono što ste mislili i ono što niste. Pazite šta danas govorite.
Zdravlje: Osećate se dobro, osim što mogu proraditi neki psihosomatski problemi. Možete danas biti malo više nego inače napeti, pa se potrudite da se što više odmarate.

Bik

Posao: Možete biti nezadovoljni poslom, ili količinom posla koji imate da uradite. Moguće je da ćete smatrati da za razliku od vaših kolega, vi obavljate mnogo više posla nego ono, a primate istu zaradu. Razgovarajte sa nadređenim ukoliko mislite da to nije korektno. Naravno, birajte reči, neka razgovor protekne bez višeg tona.
Ljubav: Može se desiti da danas doživite blago neprijatno iznenađenje kada je vaš partner u pitanju. Može se desiti da čujete neke loše stvari o svom partneru, posebno ako ste sa njim započeli vezu pre par nedelja.
Zdravlje: Možete se osećati malo malaksalo i umorno. Više se odmarajte i jačajte vaš imunitet.

Blizanci

Posao: Može se danas desiti da vam bude ponuđen novi posao ukoliko ste zaposleni. Može se desiti da danas razmišljate o novom ugovoru i potpisivanju istog. Ukoliko ste nezaposleni, takođe je dan pogodan za potpisivanje ugovora ili započinjanje nekog novog posla.
Ljubav: Danas ćete biti jako zadovoljni, generalno će dan biti povoljan, pa ćete takvom energijom i zračiti. Partner vam može biti velika podrška i neko ko će vas saslušati. Ukoliko nemate partnera, uživajte u društvu svojih prijatelja.
Zdravlje: Dobro ste raspoloženi, prija vam druženje.

Rak

Posao: Danas ćete imati osećaj da na poslu pružate mnogo više nego što dobijate. Bićete po malo nezadovoljni, ali se to neće odraziti na kvalitet s posla. Oni koji su bez posla mogu posao naći uz pomoć svog partnera.
Ljubav: Danas možete provesti izuzetno lep dan sa partnerom. Možete posetiti bioskop ili pozorište, moguće i uživati u romantičnoj večeri. Ukoliko ste slobodni, moguće je ćete imati kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu a dopada vam se.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Raspoloženi ste. Provodite više vremena sa svojim partnerom.

Lav

Posao: Ukoliko vas bude neko od ljudi koji su autoritet na vašem poslu pozove na razgovor, pažljivo birajte reči koje ćete izgovoriti. Postoji mogućnost da ne budete shvaćeni na pravi način. Ukoliko ste nezaposleni, današnji dan nije pogodan za traženje novog posla.
Ljubav: Nemojte u razgovoru sa partnerom potencirati teme koje se odnose na vašu zajedničku prošlost. Mogli biste da kažete nešto što bi u tom trenutku moglo partnera da povredi. Ukoliko ste usamljeni, vama danas partner i ne treba, niste raspoloženi za njega.
Zdravlje: Mogući su problem sa krvnim pritiskom. Odmarajte što više, ukoliko imate problem sa hroničnim tegobama, konsultujte lekara.

Devica

Posao: Ukoliko ste u potrazi za poslom, imate mogućnost da isti pronađete preko prijatelja ili osobe sa kojm ste u proslosti bili u bliskoj vezi. Najverovatnije je to osoba koja je bila vaš emotivni partner, ali ste sa njom ostali u dobrim odnosima.
Ljubav: Danas ste jako raspoloženi i suprotan pol to primećuje. Možete biti čudni svom partneru, ali će mu biti drago zbog vašeg osmeha. Ukoliko ste sami, prijatne trenutke možete provesti sa prijateljima, a među njima je moguće da će se naći osoba koja vam se dopada.
Zdravlje: Moguća je vrtoglavica danas, zbog opšte opterećenosti organizma.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MART 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

DA LI ĆE I TEBE PREVARITI AKO JE U PROŠLOSTI PREVARIO DRUGU?