in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2019: NALAZITE SE U EMOTIVNOM NESKLADU U ODNOSU NA SVOJE ŽELJE I MOGUĆNOSTI KOJE VAS PRATE

Sedmica starta nešto mirnije neogo obično, kakav je uostalom i ceo novembar mesec.

Sunce i Mesec u Škorpiji sve do 19.novembra uz retrogradnost Merkura koja diktira značaj prošlosti i nedovršenih poslova bez kojih nema koraka napred…

Budite vredni danas, ne ostavljajte ništa za sutra. Naredni dan će nam doneti izlazak Jupitera iz retrogradne senke i jedan kvadrat, stoga budite spremni za nezgodniji dan tako što ćete danas naći vremena da se posvetite i sebi i odmorite.

Ovan

POSAO
Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.
LJUBAV
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Nalazite se pred novom dilemom. Da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu.
LJUBAV
Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci

POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju.
LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. NOVEMBRA 2019: MNOGI ĆE KONAČNO USPJETI OTVORITI SVOJE SRCE I OSLOBODITI SE PREPREKA KOJE SU IH KOČILE

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI TEŠKO PODNOSE SAMOĆU I RASKID