in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2020: POČINJETE DA RAZMIŠLJATE O DALJEM RAZVOJU VEZE

OVAN

Zbog priliva finansija osećate se dobro. Posao stagnira i zbog toga ste zabrinuti. Emocije su vam žestoko proradile i počinjete da razmišljate o daljem razvoju veze. Na polju zdravlja mogući su problemi vezani za variranje pritiska.

BIK

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Nadređena osoba ima nove planove sa vama koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Odličan je dan za novo poznanstvo. Sasvim iznenada druga osoba budi interesovanje u vama. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Prilično ste nesigurni u svoje sposobnosti kada su poslovne obaveze u pitanju. Nadređena osoba vam pruža podršku i veruje u vaš uspeh. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ne deluje preterano druželjubivo, piše Kurir. Zdravlje je stabilno.

RAK

Na poslu vas očekuju teškoće koje zahtevaju dodatan trud. Novac stiže što vam daje snagu da se izborite sa teškoćama. Ako ste u braku imate utisak kao da ste oboji krenuli svako na svoju stranu. Pokušajte da ograničite unos hrane.

LAV

Situacija je poslu je prilično dramatična. Srećom probleme vidite kao izazove i način da se istaknete. Emotivno ste prazni i pasivni. Ništa ne radite po pitanju promene statusa. Kada je zdravlje u pitanju pripazite na grlo.

DEVICA

Komunikacija vam nije jača strana tako da ne uspevate da postignete poslovni sporazum. Usamljeni ste, ali rešeni da poboljšate društveni život u cilju pronalaženja druge polovine. Pod stresom ste i potreban vam je odmor.

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: POTRUDITE SE DA NE DOĐE DO KONFLIKTA SA PARTNEROM U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2020: U LJUBAVNOM ŽIVOTU NEPOTREBNO BRINETE ZBOG PARTNEROVOG PONAŠANJA