in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2020: POČINJETE DA RAZMIŠLJATE O DALJEM RAZVOJU VEZE

VAGA

Uprkos ozbiljnim pripremama poslovni sastanak se ne odvija kako želite tako da ne uspevate da postignete sporazum. Odlučni ste u tome da rešite probleme sa partnerom tako da inicirate razgovor na koji on pristaje. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija je nezadovoljavajuća. Plašite se da neće skoro doći do poboljšanja. Novac vas brine i razmišljate o pozajmici. U potpunosti se posvećujete partneru. Ljubav i strast su vam neophodni. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Saradnja sa kolegama nije najbolja. Imate utisak da su pojedinci latentno agresivni prema vama. Ponašate ste kulturno, ali ste prilično obazrivi. Nezadovoljni ste brakom. Potreban vam je mir, a druga strana to ne nudi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuju vas problemi na poslu koje ne uspevate da rešite. Tražite pomoć od nadređene osobe. Pred vama je poznanstvo. Druga strana ostavlja utisak energične i samouverene osobe. Na polju zdravlja kosti su osetljive.

VODOLIJA

Posao se solidno odvija, ali vas brinu finansije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Komunikacije sa partnerom gotovo da i nema. Vi maštate o novoj ljubavi u vezi u kojoj bi bili zadovoljni. Mogući su problemi sa alergijama.

RIBE

Imate previše obaveza što vas čini nervoznim. Potrebno je da ih razvrstate po prioritetu. Partneru je potrebna vaša pažnja koja izostaje. Vi ste toliko pod stresom i nervozni da vam je neophodan odmor.

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: POTRUDITE SE DA NE DOĐE DO KONFLIKTA SA PARTNEROM U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2020: U LJUBAVNOM ŽIVOTU NEPOTREBNO BRINETE ZBOG PARTNEROVOG PONAŠANJA