in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR 2019: NAPRAVITE PLAN I PROGRAM I SVU PAŽNJU USMERITE NA ONO ŠTO STE SEBI ZACRTALI NA SAMOM POČETKU

Mars u znaku Vage ovoga petka donosi nam energiju koja nas može olako odvesti putem odustajanja, i to na samom početku.

Da se ovo ne bi desilo, napravite plan i program i svu pažnju usmerite na ono što ste sebi zacrtali na samom početku.

U odnosima s drugim ljudima težite da ostavite utisak, ali gledajte da to ne bude po svaku cenu. Budite onakvi kakvi ste. Ne morate svima da se dopadnete.
Ugodan dan želimo.

Ovan

POSAO
Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.
LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Bik

POSAO
Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO
Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

10 NAJČEŠĆIH SNOVA SVAKE ŽENE KOJE NE SMEŠ DA IGNORIŠEŠ NIKADA

KAŽU DA JE NJIHOV HOROSKOP NAJTAČNIJI IKADA: OVO JE PRAVI MAJANSKI HOROKOP