in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2020: VREME JE DA SE POKRENETE, MOGUĆ JE INTERESANTAN EMOTIVNI SUSRET

KLIKNI OVDE I PROČITAJ ŠTA TE ČEKA!

Miran i lep dan pred nama, protkan dobrom energijom. Mesec je danas u trigonu sa Suncem i Marsom pa dan provedite u lepim trenucima sa porodicom i prijateljima koliko vam prilike to dozvole zbog situacije sa koronom. Ovo je odličan dan i za određene poslovne poduhvate, iako je vikend, vaš um je aktivan.

Ovan

POSAO
Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.
LJUBAV
Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Bik

POSAO
Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.
LJUBAV
Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO
Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.
LJUBAV
Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja.
LJUBAV
Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas neko uzbuđenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Lav

POSAO
Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite rasprave i usmerite se na ono što želite.
LJUBAV
Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Devica

POSAO
Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Ovo je idealno vreme da odete na odmor ili bolovanje. Većina će biti neorganizovana i praviće početničke greške.
LJUBAV
Moguć je interesantan emotivni susret tako da je vreme da se pokrenete. Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH 5 SITUACIJA, ODMAH RASKIDAJ SA NJIM!

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU